fbpx

Facebook tiltás feloldása és megelőzése – online videótanfolyam

9.990Ft

VAN MEGOLDÁS arra, hogy megelőzd a Facebook tiltásokat, hogy viszonylag gyorsan engedélyeztetni tudd a hirdetésed vagy vissza tudod állítani a hirdetési fiókod működését.

Ha nem jól csinálod, akkor lehet, hogy hetekbe, hónapokba kerül. Ezt Te sem szeretnéd, ugye?

16 videó, több mint 2 órányi oktatóanyag.

Ez a képzés 2021-ben készült. Újabb, frissített változat: Facebook tiltás feloldása és megelőzése 2.0:

Facebook tiltás feloldása és megelőzése 2.0 online videótanfolyam - Online Specialista

Elfogyott

Leírás

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE MEGMUTATOM, MI A FACEBOOK TILTÁS FELOLDÁSÁNAK ÉS MEGELŐZÉSÉNEK TITKA

A Facebook tiltás feloldása és megelőzése online videótanfolyamon lépésről lépésre, érthetően mutatom be, hogyan tudod bebiztosítani, hogy ne tiltson le a Facebook – vagy legalábbis ne tőled eredjen a hiba, hanem az algoritmustól. Ha pedig már bekövetkezett a baj, elárulom, hogyan tudod a leggyorsabban megoldani a problémát, azaz újra aktiváltatni a fiókod.

A HIRDETÉSI SZABÁLYZAT ÉRTELMEZÉSE

Aki már hirdetett a Facebookon, minimum hallott a hirdetési szabályzatról. De mennyire fontos, hogy ezt betartsd? Hogyan értelmezd magadra nézve, és hogyan értelmezi a Facebook? Miért van az, hogy gyakran olyan hibákra hivatkoznak, amelyeket te biztosan nem követtél el?

A FACEBOOK TILTÁS SZINTJEI

A Hirdetéskezelő tiltásának több szintje van, és még ezeknek is vannak árnyalatai. Melyik, mivel jár, és mi a Facebook tiltás feloldásának nyitja?

HOGYAN KERÜLD EL A FACEBOOK TILTÁST?

A Facebook hirdetések esetében mindennél fontosabb, hogy elkerüld a tiltást. Amellett, hogy a bevételed múlik rajta, még akár a teljes munkád is odalehet egy jelentősebb tiltás esetén.

A SZEMÉLYES FIÓK TILTÁSA

Hogyan hat a személyes fiókod tiltása a hirdetéseidre és hogyan kerüld azt el? Melyek azok a biztonsági lépések, amelyeket még ma tegyél meg? Mire figyelj oda nagyon, amikor magánemberként Facebookozol?

A FIÓK MINŐSÉGE

Miért fontos a hirdetési és a személyes fiókod minősége (2 okból is), hol tudod ezt megnézni, és mit tegyél, hogy javíts rajta?

VÉGZETES HIBÁK, AMELYEKET NE KÖVESS EL!

Vannak olyan végzetes hibák, amelyeknek a valóságban semmi köze a hirdetési szabályzat megsértéséhez, mégis nagy gondokat tudnak okozni. Mik ezek, és hogyan ne kövesd el őket?

A LEGHATÉKONYABB TRÜKK A FACEBOOK TILTÁS FELOLDÁSÁRA

Van egy nagyon egyszerű trükk, ami eddig nekem minden alkalommal bevált. Ezt most megosztom veled, és így jelentősen fel tudod gyorsítani a Facebook tiltás feloldását.

EGY DOLOG, AMIN SOKAN MEGLEPŐDNEK

Van egy jelenség, amin nagyon sokan meglepődnek, amikor megtörténik, pedig nem kell rá tekintettel lenni. Elárulom, miről van szó, és miért nem befolyásol semmit.

AZ ELÉRHETETLEN SUPPORT…

Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nem találják a support (ügyfélszolgálat) elérhetőségét, megtalálják, de nem tudják felvenni velük a kapcsolatot, sokat kell várni stb. Megmutatom lépésről lépésre, hol találod a supportot, és mit tegyél, ha a fenti problémákba ütközöl.

MIT TEGYÉL, HA ÚGY TŰNIK, MINDEN ELVESZETT?

Van az a Facebook tiltás szint, amikor már szinte semmit nem lehet tenni. Elmondom, mikor jellemző az ilyen tiltás, illetve hogyan készülj fel erre tudatosan – mert sajnos kell. Megtudod, ilyenkor milyen lépéseket érdemes megtenned, hogy a lehető legjobban jöjj ki a helyzetből.