fbpx

Google kérdőív készítés a gyakorlatban

14.990Ft

Nem elég, hogy erős a konkurenciaharc, még a piac is folyamatosan változik. Ha nem tudod, mit vár el tőled a célpiacod, mire van szüksége, melyek azok a kifejezések, amelyekkel százszor könnyebben eladsz bármit, soha nem leszel olyan sikeres, mint lehetnél. Igen, ez a bevételeden is látszódik.

Ismerd meg, hogy kiknek adsz el! Ők hogyan fogalmaznak? Nem is gondolnád, ez mennyire fontos!

Egy jól végzett piackutatás az alapja a vállalkozásod sikeres működésének. Természetesen az is fontos, milyen terméket vagy szolgáltatást akarsz eladni. De mit tudsz kezdeni az évezred ajánlatával, ha nem jól fogalmazod meg, és nem tudod felkelteni az emberek érdeklődését?

Kategória:

Leírás

MIT TANULSZ MEG A

GOOGLE KÉRDŐÍV KÉSZÍTÉS A GYAKORLATBAN ONLINE VIDEÓTANFOLYAMON?

A Google kérdőív készítés a gyakorlatban online videótanfolyam egy több, mint 30 videóból álló tudásanyag, amelyben a nulláról a profi szintig, lépésről lépésre, érthetően, idegen szakszavak nélkül magyarázom el neked az online kérdőíves piackutatás alapjait, a kérdőívszerkesztés trükkjeit és tippeket is adok a hatékony elemzéshez.

Ismerni fogod a leggyakoribb hibákat és azt is tudni fogod, hogyan küszöböld ki azokat. Rengeteg ötletet adok arra is, hogyan használd fel az eredményeket.

A PIACKUTATÁS ALAPJAI

Megérted, miért fontos a Google kérdőív készítés, és megismered a piackutatás legnagyobb trükkjét is. Választ kapsz számos olyan kérdésre, ahol az emberek már a piackutatás tervezésekor elakadnak. Például azt is elmagyarázom, hibát követnek-e el azok, akik bármit is ígérnek a kitöltésért cserébe? Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszon.

 A GOOGLE KÉRDŐÍVKÉSZÍTÉS LEGNAGYOBB BUKTATÓI

Egy kérdőívet nagyon könnyű elrontani, ha nem tudod, milyen dolgokra figyelj oda. Tudni fogod, milyen hosszú legyen a kérdőíved. Megismered, mi az a kérdés, amit SOHA ne tegyél fel! Mit kérdezz meg mindenképpen?

4 TIPIKUS HIBA A KÉRDÉSEKBEN

Van 4 olyan hiba, amelyet a piackutatók nagyon gyakran elkövetnek a Google kérdőív készítés során. Ezeket átvesszük tételesen, és így biztos lehetsz benne, hogy téged nem fenyeget többé ez a veszély.

A KÉRDŐÍVEK 4 LEGFONTOSABB RÉSZE

Megtanulod tudatosan megtervezni és felépíteni a kérdőívet. Ez az Google kérdőív készítés alapja. Ha ezt megérted, akkor még csiszolunk néhány dolgon, és már nem lehet semmi gondod a kérdőív szerkesztésével.

A GOOGLE KÉRDŐÍV KÉSZÍTÉS SORÁN ALKALMAZOTT VÁLASZOK TÍPUSAI

A rossz kérdés legalább akkora probléma, mint a rossz választípus. Te is jártál már úgy, hogy válaszolni szerettél volna egy kérdésre, ahol több válaszlehetőségből nem csak egy volt rád igaz, de te csak egyet jelölhettél? Egy ilyen hibánál már elcsúszik az egész, és nem kapod meg azt az eredményt, ami valóban hasznos a számodra.

5 TIPIKUS HIBA A VÁLASZLEHETŐSÉGEKNÉL

Ez az 5 hiba olyan, hogy ha bármelyiket elköveted, akkor garantálom neked, hogy a kérdőíved rengeteg kritikát fog kapni, és nem éred el azt a célt sem, amit szeretnél. Meg fogod érteni a Google kérdőív készítés mechanikáját, és innentől kezdve nem lehet semmi problémád vele.

A GOOGLE KÉRDŐÍV KÉSZÍTÉS A GYAKORLATI BEMUTATÓJA

Lépésről lépésre bemutatom egy konkrét kérdőív készítés folyamatát. Teljesen a nulláról fogok indulni. Minden egyes döntésem, mozdulatom elmagyarázom, így tudni fogod, mit és miért csinálok. Mindent beállítok a kérdőíven, és azt is megmutatom, hogyan küldd ki.

15+1 TIPP, HOGY TÖBB VÁLASZT KAPJ A KÉRDŐÍVEDRE

Nem elég a kérdőívet elkészíteni, el is kell érni, hogy megválaszolják. 15+1 tippet adok neked erre, egy kis marketing morzsával fűszerezve.

A GOOGLE KÉRDŐÍV KÉSZÍTÉS UTOLSÓ LÉPÉSE: A VÁLASZOK ELEMZÉSE

Miután beérkeztek a válaszok, azokat ki is kell elemezni. De nem mindegy, hogyan! Az sem mindegy, milyen típusú kérdésről van szó. Megmutatok neked minden fortélyt, amivel hatékonyabbá és gyorsabbá teheted az elemzést.

HOGYAN ÉRTELMEZD A GOOGLE KÉRDŐÍVRE ADOTT VÁLASZOKAT?

TIPPEK AZ EREDMÉNYEK FELHASZNÁLÁSÁRA

Most jön a lényeg, amiért eddig dolgoztál! Végre a kezedben (a gépeden) vannak az eredmények, de mit kezdj velük? Megmutatom neked konkrét példákkal, hol, milyen területen és hogyan tudod felhasználni az eredményeket! Rengeteg kis apró marketing és értékesítési trükköt fogsz megismerni, hiszen a cél a több bevétel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google kérdőív készítés a gyakorlatban” értékelése elsőként

Google kérdőív készítés a gyakorlatban
14.990Ft