fbpx

Hogyan ismerd ki az egyes közösségi média felületek algoritmusát?

29.990Ft

Egy egyedülálló, hiánypótló képzés, melynek segítségével egy rendkívül hasznos tudás birtokába kerülsz. Ezt a tudást a marketingesek is jó esetben csak több év alatt tapasztalják ki.

Szerezz versenyelőnyt a konkurenciáddal szemben, és tudd meg, hogyan lehet kiismerni egy közösségi média felület algoritmusának működését! Milyen összefüggések és különbségek vannak az egyes algoritmusok között? Hogyan működik egy új és egy már viszonylag réginek mondható közösségi média felület algoritmusa?

Természetesen a már használt közösségi média felületekről is szó lesz: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Pinterest és LinkedIn.

13 videó és több, mint 1,5 órás tudásanyag.

Leírás

Az állandó mumus a vállalkozók számára a közösségi média felületek algoritmusának működése. Ráadásul nem elég kiismerni egy közösségi média felületet, mert így nem tudsz versenyelőnybe kerülni.

Az viszont meglehetősen idő-, pénz- és energiarabló, ha posztolgatsz, de nem hoz eredményeket vagy tudod, érzed, hogy azok a számok lehetnének jobbak is.

Ennek az egyik megoldása, hogy ki kell ismerned az egyes közösségi média felületek algoritmusának működését. De hogyan?

Ezt a tudást rendszerint több évbe is telhet, mire valaki elsajátítja. Ezt viszont most bő 1,5 órára le fogjuk rövidíteni.

A Hogyan ismerd ki az egyes közösségi média felületek algoritmusát? című képzésben elárulom neked:

  • Miért nem kell aggódnod amiatt, hogy az algoritmusok működése titkos?
  • Mi minden algoritmus közös nevezője?
  • Miben különböznek az egyes algoritmusok egymástól?
  • Milyen algoritmus típusok vannak? Hogyan gondolkodj a hashtagekkel és a kulcsszavakkal?
  • Milyen követőszerző módszerek léteznek?
  • Miben tér el egy új közösségi média felület algoritmusa egy régebbitől?
  • Természetesen szó lesz a következő közösségi média felületekről is: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Pinterest és LinkedIn.
  • Ezt a tudást a jövő közösségi média felületeinél is fel tudod majd használni.

Ennek a tudásnak csak csipetnyi falatjait találtam meg elszórva az online térben. Én összeszedtem minden tapasztalatom, és egy csokorban, érthetően adom át neked, hogy ne kelljen még éveket fáradoznod azzal, hogy egy ilyen tudás birtokába kerülj – sőt, valószínűleg vállalkozóként erre időd sem lenne.

Kérj hozzáférést most a képzéshez vagy csatlakozz te is az Online Specialista Klubhoz, ahol minden tudásanyaghoz hozzáférését kapsz!

Online Specialista Klub banner