fbpx

YouTube menedzsment alapok és keresőoptimalizálás

14.990Ft

A YouTube egy olyan platform, amely hatalmas lehetőségeket rejt magában mind tartalomgyártók, mind a tartalomfogyasztók számára. Nem véletlenül a világ második legnagyobb keresője.

A kezelőfelület megértése alapvető fontosságú, ha a videóid széles körű elérését szeretnéd biztosítani.

A kezelőfelület megismerésével és a rendelkezésre álló eszközök hatékony használatával maximalizálhatod a videóid megtekintését.

Ismerd meg a YouTube felületét és azt, hogyan keresőoptimalizálhatod és teheted ismertté a videóid!

20 videó és közel 2 órányi tudásanyag

Leírás

A YouTube csatorna

Kezdjük az alapoknál: a YouTube kezelőfelülete az a hely, ahol a csatornád összes fontos aspektusát áttekintheted és kezelheted. Itt találod a feltöltött videókat, az analitikát és a csatorna személyre szabási funkcióit.

Alapvető beállítások

A csatorna beállításainál testre szabhatod a csatornád, beleértve a profil- és a borítóképet, a csatornaleírást és a kapcsolattartási információkat. Itt állíthatod be a csatorna alapértelmezett beállításait is.

A csatorna arculata

A megfelelő arculat kiépítése elengedhetetlen ahhoz, hogy kiemelkedj a tömegből. A csatorna arculatába tartozik a profilkép a borítókép és a vízjel használata, amelyek segítenek a márkaépítésben és a felismerhetőségben.

Videó követelmények

A videóknak meg kell felelniük bizonyos tartalmi és technikai kritériumoknak a YouTube-on való sikeres megjelenés érdekében. Ide tartoznak a képfelbontás és a formátum beállításai, valamint a tartalmi irányelvek betartása.

Videó feltöltése és beállításai

A feltöltési folyamat során több lépésen kell végigmenned, mint a fájl kiválasztása, címkézése, leírás megadása és az indexkép kiválasztása.

A videó részletes beállításai közé tartozik a nyelv és a feliratok, a hozzáférési beállítások, és a fejlett funkciók, mint például a kártyák és a záróképernyők.

Videó keresőoptimalizálása

A videók keresőoptimalizálása kulcsfontosságú a láthatóság növelése érdekében. A megfelelő kulcsszavak, címek, leírások és címkék használata segít a megtekintések maximalizálásában.

Hogyan tedd ismertté a videód?

A videó ismertté tétele érdekében használhatsz különféle promóciós technikákat. Lehetséges, hogy olyat is hallasz tőlem, amelyre még nem is gondoltál!