fbpx

A Google Consent Mode v2 beállítása és tesztelése WordPress weboldalon

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a képzés jelenleg zárva van

Ez a képzés kizárólag az Online Specialista Klub tagjai számára érhető el. Csatlakozz, és hozzáférést biztosítunk minden képzésünkhöz és privát, támogató Facebook csoportunkhoz is

Ha használod a Google Ads vagy a Google Analytics szolgáltatásait, akkor 2024. márciusától érdemes megfeleltetned a weboldalad a Google Consent Mode v2 szabványnak.

A Google Consent Mode egy olyan eszköz, melynek segítségével továbbítódnak a cookie-kat (sütiket) érintő felhasználói döntések a Google felé. Érthetőbben megfogalmazva, a Google elvárja, hogy a jogszabályoknak megfelelően kezeld a weboldal-látogatók adatait.

Tehát, ha valaki nem járul hozzá az adatai kezeléséhez, akkor nem is mérheted a weboldaladon végzett tevékenységét, ezáltal őt a Google hirdetéseken keresztül sem célozhatod meg.

Ha elmulasztod elvégezni a beállításokat, a Google háttérbe sorolhatja a hirdetéseid, illetve letilthatja a fiókod, az Analytics pedig nem fog működni.

Ezen a képzésben bemutatunk számodra két olyan lehetőséget, amelyek segítségével ingyenes tudod beállítani a Google Consent Mode v2 szabványt a weboldaladon.

Az online képzés tartalma:

  • Mi a Google Consent Mode v2 és mi történik, ha nem állítod be?
  • Mi az a két módszer, amelyek segítségével ingyenesen, 100%-os biztonsággal megfelelhetsz a szabványnak?
  • A két módszer szerinti beállítások lépésről lépésre.
  • Hogyan teszteld, hogy valóban megfelelsz-e a Google Consent Mode v2-nek?

Ez a képzés kizárólag az Online Specialista Klub tagjai számára érhető el. Csatlakozz, és hozzáférést biztosítunk minden képzésünkhöz és privát, támogató Facebook csoportunkhoz is!

Online Specialista Klub banner