fbpx

Keresőoptimalizálási trükkök és hibák javítása a Google Search Console adatainak elemzése alapján

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a képzés jelenleg zárva van

Fedezd fel a Google Search Console rejtett kincseit, és a lehetséges problémák javítási lehetőségeit!

A képzés célja, hogy segítsen a weboldalad forgalmának növelésében és a keresőoptimalizálás (SEO) mesterévé válni.

A Google Search Console adatainak elemzése alapján megtanítunk arra, hogyan azonosítsd a legfontosabb hibákat és hogyan optimalizáld a tartalmaidat a legjobb eredmények elérése érdekében.

Mit tartalmaz a képzés?

Te is mindig kapsz e-maileket különféle hibákról? Megtudod, mely értesítésekre kell figyelned, és hogyan reagálj azokra, hogy gyorsan javíthasd a felmerülő problémákat.

Pozíció szerinti optimalizálási trükk: részletesen áttekintjük, hogyan értékelheted weboldalad helyezését a keresési eredmények között, és milyen lépésekkel javíthatod pozícióidat. Egy trükköt is bemutatunk, melynek segítségével napi néhány perces munkával is jelentős eredményeket érhetsz el.

Potenciál szerinti optimalizálási trükk: Melyik kulcsszóban mekkora potenciál rejlik? Egy remek trükköt ismerhetsz meg!

Aloldalak tartalmi optimalizálása trükk: tanuld meg, hogyan értékeld és optimalizáld az egyes aloldalak tartalmát a releváns kulcsszavak alapján, hogy javítsd az oldalak láthatóságát és helyezését a keresőmotorokban!

Belső linkek optimalizálása trükk: elsajátíthatod a belső linkek hatékony használatát a Google Search Console segítségével, hogy erősítsd a legfontosabb oldalaidat és növeld az egész webhelyed SEO teljesítményét.

Linkelési trükkök: felfedezheted a legjobb gyakorlatokat a belső és külső linkelés terén, hogy maximalizáld weboldalad autoritását és elkerüld a SPAM linkeket.

Indexelési problémák megoldása: megtanulhatod, hogyan azonosítsd és javítsd ki az indexelési hibákat, amelyek akadályozzák weboldalad keresőmotorok általi teljes feltérképezését. Részletesen kitérünk arra is, melyek azok a problémák, amelyek nem minősülnek hibának, és nem kell velük foglalkoznod.

Alapvető webes vitals-mutatók: megtudod, mik ezek, és megmutatjuk, hogyan javíthatod ezeket a mutatókat a jobb felhasználói élmény és keresőoptimalizálás érdekében.

Navigációs útvonalak használata: Megismerheted, hogyan segíthetnek a navigációs útvonalak a felhasználói élmény és az SEO javításában.

Véleményrészletek és termékkivonatok kezelése: ha webáruházad van, ez különösen hasznos lesz a számodra. Megismered, hogyan jelenítheted meg a felhasználói értékeléseket és termékinformációkat a keresési eredményekben, azaz hogyan érheted el, hogy még többen kattintsanak.

Kézi műveletek és biztonsági problémák kezelése: megtanulhatod, hogyan reagálj a Google által alkalmazott kézi műveletekre és hogyan nézheted meg, érzékel-e a Google valamilyen biztonsági fenyegetést.

Extra funkciók: olyan – sokak által nem ismert – hasznos oldalakat mutatunk be, amelyek nem érhetőek el a Google Search Console-ból, de mégis kapcsolódnak hozzá.

Miért nem egyeznek a Google Search Console és a Google Analytics adatai? Végre megérted, miért nem kell stresszelned amiatt, mert nem egyformák a mért adatok.

Ismerd meg a Google Search Console-ban rejlő lehetőségeket, és hozd ki a weboldalad SEO-jából a maximumot!